28-04-11

82. Den boer op in Broechem

Slide12.jpg

Onze afspraak met de natuurvrienden was op de parking van Taverne Den Moor, vlak bij een mooi golfterrein met in de verte kasteel Bossenstein.

Slide13.jpg

Blijkbaar moesten we wel eventjes onopvallend het terrein over met Staf en Eric op kop, gevolgd door ons bomengenie Walter, mijn halve trouwboek met Francis, ...

Slide14.jpg

 

... Jos en Magda, Paul (de beste stroper wordt ooit golfwachter), met Ria en vlijtig Liesje, André en Walter ‘the Boss’.

 

Aan de huizen zie je de historische rijkdom van de Broechemnaren die zich verheven voelden tegenover de Ranstenaren.

 

 

Slide15.jpg

Verder op weg naar onze afspraak, ...

 

 

Slide16.jpg

 

... het familiebedrijf van de familie Notelteirs.

 

Slide17.jpg

Met dank voor de interessante, knappe, aangename en vlotte rondleiding van de gastvrouw. Het verhaal van een jong koppel dat weet van aanpakken!

 

Slide18.jpg

Na de nodige pintjes in Taverne ‘Den Moor’ bleven Leentje en ik nog plakken om nog te genieten van de omgeving en om het restaurant eens uit te proberen.

 

Slide19.jpg

Verdorie, het Italiaanse eigerecht was zo lekker en mooi gepresenteerd, dat ik het direct ‘in mijn kas sloeg’, zodat ik vergat een foto te nemen. Helaas, op is op, maar de heerlijke vis en het dessert kunnen we wel tonen.

 

10:15 Gepost door Joris Luyten | Commentaren (2)

Commentaren

Heerlijk weer voor zulke uitstapjes hè! En een Italiaanse 'uitsmijter' hehe..tuurlijk, na zo'n dag heb je hongerrrrrr! hahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28-04-11

Reageren op dit commentaar

Prachtige foto's
Zo zien de thuisblijvers ook wat!
Groetjes
Mieke

Gepost door: Mieke Boets-Suetens | 24-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.